I slutet på april var det äntligen dags ! C gjorde sina riskutbildningar och allt var klart för uppkörning.Vi spenderade en heldag på Salabanan där det först pratades droger, alkohol och riskbeteenden i trafiken ..... sen var det dags för de praktiska körövningarna ute på banan. C var otroligt trött efter förmiddagens teoripass men orken kom tillbaka när han fick sätta sig bakom ratten och sladda runt på banan.

Kursen genomfördes och han blev godkändSen väntade några intensiva pluggdagar då syrran hjälpte honom med körteorin och prov efter prov avverkades via nätets teoriutbildning.

Nervositeten steg och nu var det dags för kunskapsprovet nere på Trafikverket.Självklart kom C ut från lokalen med ett jätteleende ! Han klarade teorin på första försöket !!!

4 dagar senare var det uppkörning. Efter en uppvärmningslektion med körskolelärare Annika på Mälarstadens Trafikskola satte sig C i bilen tillsammans med "uppkörningskontrollanten" och vi andra stod spänt kvar och höll tummarna.

Efter 45 minuter var dom tillbaka och en överlycklig unge klev ur bilen.

Han klarade det !!!

Stort grattis till C som nu har passerat en stor och viktig milstolpe i livet: KÖRKORTET 

Det här var du om någon värd älskling efter allt annat elände vi har ikring oss. Vilken stor grej, vilken glädje och vilken enormt bra start på sommaren. Nu kan du lättare ta dig runt och mamman behöver inte vara dig i hälarna hela tiden ....... snacka om frihetskänsla ..... efter över 1,5 års väntan