Helt plötsligt och utan förvarning gick Butiksloppis i konkurs ..... Butiksloppiset som C och jag sålt grejer igenom under ett års tid. Vår (läs MIN) hobby och källa till lite extrainkomst. Det finns några tidigare inlägg om just detta .... om våra "extra-slantar-för-att-sätta-guldkant-på -tillvaron-i-väntan-på-ett-hjärta" (här finns länkarna till Loppisförsäljning-Extraknäck och inlägget om alla underbara vänner som skänkt prylar)

Självklart tråkigt att ett så bra koncept inte lyckades ..... men det värsta för oss blev att innestående pengar, förtjänst, nu inte kommer att kunna betalas ut. Helt plötsligt blev vi ombedda att hämta hem våra grejer (alla våra osålda varor) och när vi sen trodde att vi skulle få utbetalt vår del .... så blev svaret från konkursförvaltaren att INGEN KOMMER ATT FÅ UT SIN INTJÄNADE DEL ..... 

Vi hade runt 2500 kronor i "kassan" som nu tillfaller konkursbolaget. 2500 kr som C och jag skulle "leka för". Snacka om besvikelse och även en del ilska faktiskt. Även ett hån mot alla våra vänner som skänkt så mycket grejer till oss .....

Men återigen förvånas och imponeras jag av våra medmänniskor. Så mycket kärlek finns det .....

När C nån vecka senare kommer ner till den lokal som han brukar hänga i, spela kortspel och strategispel i ..... så har hela gänget där gjort en insamling. De har hört om vad som inträffat med loppisen och tillsammans har de samlat in hela 1000 kronor och C får ett presentkort som han kan utnyttja på dessa spelkvällar. Ägarna till Leklust i Västerås tillsammans med Lings Spektakel överlämnar presentkortet och C vet inte vart han ska ta vägen med sin lycka. Han ringer hem och bubblar i telefon !

 


Nu kan C fortsätta vara med på turneringar och köpa till nya Magic kort ytterligare en tid !!!! Hur underbara människor finns det inte ?