Här finns blandade bilder från bloggen, men främst bilder från tiden innan C blev sjuk. Det är bilder på vår familj, bilder från förr, bilder som symboliserar våra intressen och bilder från våra semesterresor. (klicka på en bild så visas den i större format).

 


Ett av mina stora intressen förutom att matblogga, vara i naturen, fiska och plocka svamp är just fotografering. Sen länge är dock min systemkamera nerpackad, men med mobilen kommer man långt idag ;-)

Samtliga bilder i bloggen är mina egna om inget annat anges. Det här får bli en samlingsplats för både fina minnen och framtida utmaningar. Redan första kvällen då C insjuknade bestämde jag mig för att dokumentera så mycket det bara gick .... minnet sviker mitt i ett trauma och fotografierna gör att vi längre fram kan se tillbaka på den här tiden och försöka bearbeta allt som hänt. Även om sjukvårdspersonalen och C tyckte jag fotade lite väl mycket ibland så sket jag fullständigt i det (jag struntar fortfarande i det). Det här är mitt sätt ..... min terapi .... och ett sätt att få struktur på allt som händer kring oss.  

Men det är också viktigt att belysa att C inte bara är "en hjärtsjuk tonåring" ..... utan också en mycket livfull, stark och unik grabb som alltid gillat nya upptåg ;-) Att det finns humor, värme och "vanliga tonårsproblem" även nu, mitt i vår helvetesresa .....

Just nu står livet på paus och det är tyvärr inte mycket av det här vi kan göra alla gånger, men vi hoppas att få uppleva allt det bilderna visar väldigt snart igen. Kanske synen på livet, värderingar och känslor ändras med tiden ..... även för en 16-årig kille ❤