Ibland förändras livet över en natt .... eller i vårt fall på några få timmar under en vanlig fredagseftermiddag.

Här startar vår reseberättelse och jag skall först försöka ge er lite bakgrundsinformation. Nederst på varje sida finns sen en länk till NÄSTA INLÄGG ..... bara att klicka sig vidare på vår färd mot Oväntad Vänskap & ett nytt friskt hjärta till C .....Jag är mamma till två fina ungar. Ungar som idag inte längre är så små utan 16 och 23 år. Jag har levt i tre långa förhållanden och dottern C (ibland kallad "stora C" i bloggen) är resultatet av det första, sonen C är resultatet av det andra äktenskapet ;-)
Vi lever idag som en stor stjärnfamilj där samtliga lever i nya familjer, med nya partners, med nya barn och en hel massa "bonusföräldrar" och "bonussyskon". Håll tungan rätt i munnen om ni skall hänga med (fniss).

Jag själv är en mycket bestämd kvinna. Jag vet vad jag vill och säger vad jag tycker. Samtidigt har jag också ett otroligt svängande känsloliv där glad och ledsen, pigg och trött, lycklig och otroligt olycklig ständigt är i slagsmål med varandra ..... inte konstigt att ingen hinner med i svängarna ;-)

Tänker ofta att jag vill vara som alla andra, lite svenskt "lagom" sådär, inte brusa upp, inte prata så mycket och kanske inte alltid säga vad jag känner och tycker. Jag är väl som min far .... antingen uppskattas man väldigt mycket för sin ärlighet och rättframhet eller så går man folk på nerverna (finns sällan nåt mellanläge).

Men min styrka mitt i allt är att jag presterar när det verkligen behövs, hittar oväntade krafter och lyckas få saker gjorda mitt i ett kaos. Ibland kan jag stänga av och bara flyga på autopiloten .... även om jag emellanåt kraschar .... för att sen ställa mig upp igen och flyga vidare ....